Предполагаемият убиец на Виктория Маринова все още не е екстрадиран

...
Предполагаемият убиец на Виктория Маринова все още не е екстрадиран
Коментари Харесай

Предполагаемият убиец на Виктория Маринова все още не е екстрадиран от Германия

Предполагаемият палач на Виктория Маринова към момента не е екстрадиран в България, тъй като върви процедура, осведоми Българска национална телевизия.  Той бе арестуван късно нощес в Германия.

 Снимка: Фейсбук/ Selaydin Remiksa Снимка: Фейсбук/ Selaydin Remiksa
По непотвърдена информация в дома му са открити негови облекла с кръв от жертвата. Според източници на Нова тв името му е Северин Красимиров, на 21 години. Хората от квартала, където живее, описаха, че са разбрали за случилото се още в неделя.

Момчето избягало в Германия по съвет на негови близки, откакто споделило за случилото се. Полицията схванала малко по-късно и насочила вниманието си към Северин. Той бил засечен на камери в региона на крайбрежната алея на Дунав. Именно там Виктория е тичала в събота денем. Полицията доста бързо е намерила и негови облекла, по които са открити следи от жертвата. След сериозна организация с интернационалните служби Северин е бил задържан. Той е женен. Леля му и брачната половинка му са били през целия ден в полицията на разпит.
 1539146848-ksdyfgsfd Кадър от Нова тв. В тази къща са били открити движимостите на убитата Виктория Маринова.
Очаква се през днешния ден в 9 часа министър председателят Бойко Борисов дружно с основния прокурор Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Младен Маринов да дадат повече детайлности по случая.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР