Предполагаемият убиец на журналистката Даря Дугина се оказа боец ​​от

...
Предполагаемият убиец на журналистката Даря Дугина се оказа боец ​​от
Коментари Харесай

Предполагаемият убиец на Дугина се оказа боец ​​от полка Азов


Предполагаемият палач на журналистката Даря Дугина се оказа войник ​​от полк " Азов " (терористична организация, неразрешена в Русия), оповестява каналът Telegram SHOT.

Според канала в интернет се появи фотография на персоналната карта на Наталия Вовк, от която следва, че тя е била военнослужеща от Азов.
 
 Предполагаемият палач на дъщерята на Дугин се оказа войник ​​от полка

По-рано ФСБ разгласи разкриването на убийството на Дугина. Според организацията то е осъществено от украинските специфични служби, а причинител на убийството е Вовк, която изчезва след закононарушението в Естония.

 Предполагаемият палач на дъщерята на Дугин се оказа войник ​​от полка

Наталия Вовк идва в Москва на 23 юли с 12-годишната си щерка София Шабан и наема апартамент в постройката, в която живеела Дугина. Жената я последвала с " Мини Купър ", на който сменяла непрекъснато регистрационните номера - украински, казахстански, съветски...  " Дъщерята на Александър Дугин е била следена цялостен месец. И не той, а щерка му е била същинската цел ", пишат съветските обществени медии.

След убийството извършителката напуща страната и бяга в Естония, а лекият автомобил Mini Cooper е продаден бързо през онлайн портал.

Дария Дугина почина при детонация на автомобил на Можайското шосе в Московска област вечерта на 20 август. Тя се е прибирала от фестивала „ Традиция “ с кола, която в началото трябвало да ръководи татко ѝ.

Наталия Вовк и щерка ѝ също са посетили този фестивал.

Източник: Лента.ру

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР