Предполагаемият убиец Калоян К. се е крил в колата на

...
Предполагаемият убиец Калоян К. се е крил в колата на
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за убийството на Кристина, убиецът се криел в колата ѝ

Предполагаемият палач Калоян К. се е крил в колата на 32-годишната Кристина, чието тяло беше намерено в багажник на кола в София.

Във съдбовния следобяд обвиненият за убийството 34-годишен Калоян е писал на Кристина, като ѝ е съобщил, че отива към офиса ѝ, с цел да я види. Изплашена, тя бързо си потегля от работа и се качва в колата си. Оказва се, че там се крие мъжът, настояват източници на bTV.

В момента, когато Кристина потегля, някогашният ѝ другар се демонстрира, в придвижване сяда на шофьорското място и с два патрона убива дамата.

Камери по маршрута демонстрират, че в колата има двама души, като по това време на пасажерското място към този момент е убитата Кристина. След убийството, 34-годишният мъж е изчистил всички следи.

От задържането му до този миг, Калоян К. е подлаган на полиграф няколко пъти. Мъжът беше притеглен към наказателна отговорност за преднамерено ликвидиране на 32-годишната жена. 

Припомняме, че тялото дамата бе открито в багажника на автомобил на паркинг. Убитата Кристина и арестуваният Калоян са имали връзка, която завършва преди шест години.

Преди дни Калоян предизвестява собствен другар, че ще остави кола на паркинга пред сервиза му.

„ По нищо не личеше, че може да извърши такова нещо. Явно доста ловко е криел всичко това “, описа пред камерата на bTV Георги Трендафилов, другар на Калоян.

До последно Кристина и Калоян са били сътрудници в мобилен оператор. 32-годишната жена е имала терзания живота си и в последния си работен ден е оставила записка на работното си място. В нея е било написано име на мъж при положение, че нещо се случи с нея.

„ Нищо не знам, детето ми си отиде “, сподели майката на убитата Кристина Малина Благоева.

Съседи разказват Кристина като тиха. Майката на обвинения за убийството сподели, че нищо няма да каже и не пожела да отговори дали е познавала Кристина. 

От полицията прецизираха, че дамата не е подавала сигнали до тях. В понеделник обаче околните алармират, че е изчезнала.

„ Те са имали другарство в близки връзки и това е главната версия. В резултат на тази връзка поражда несъгласие, което е довело до убийството “, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Жената обаче  е търсила помощ от неправителствена организация. Тя се е свързала организацията „ Анимус “ още през март. Оттам са оценили случая като изключително рисков, защото мъжът е имал условна присъда за домашно принуждение. А нея тормозил от половин година.

„ Обърна се към нас на 9 март,  незабавно след 8 март. Тогава интимният ѝ сътрудник ѝ е споделил, че няма да види различен 8 март. Притесняваше се да пристигна при нас “, сподели Надежда Стойчева.

От организацията допълниха и че са ѝ оказали психическа и правна помощ. Но тъй като жертвата не е живяла с насилника, не е могла да получи „ заповед за отбрана “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР