Предполагаемият убиец Джъстин Мон отиде в тренировъчен лагер на Националната

...
Предполагаемият убиец Джъстин Мон отиде в тренировъчен лагер на Националната
Коментари Харесай

Джъстин Мон се опита да „мобилизира Националната гвардия“, след като обезглави баща си, призова за убийство на федерални: DA

Предполагаемият палач Джъстин Мон отиде в подготвителен лагер на Националната армия, откакто обезглави татко си в опит да активизират войски против федералното държавно управление, разкри в петък окръжният прокурор на окръг Бъкс.

Властите разгласиха нова информация от настоящото следствие на Мон, мъж от Пенсилвания, упрекнат в ликвидиране от първа степен и малтретиране на мъртвец откакто подвигна обезглавената глава на татко си във видеоклип в YouTube.

В 14-минутното видео Мон насочва „ апел към оръжие за американските патриоти “ да „ убиват федерални чиновници “, сподели окръжният прокурор на Бъкс Дженифър Шорн пред кореспонденти. Той също по този начин твърди, че е пълководец на мрежа от национални милиции, наречена " Милицията на Мон ", и е дал заповед на " всички милиции и патриоти в Съединени американски щати " да арестуват членове на федералните правоприлагащи органи, да ги изтезават за информация и по-късно да ги екзекутират обществено.

Оттогава видеото е отстранено от YouTube пора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР