Предполагаемият баща на второто дете на Габриела Славова - Велико

...
Предполагаемият баща на второто дете на Габриела Славова - Велико
Коментари Харесай

И Велико Минков е бил задържан след убийството на Пейо, разследват дали трети човек е знаел

Предполагаемият татко на второто дете на Габриела Славова - Велико Минков, също е бил арестуван след убийството на Пейо Пеев, пише  “24 часа ”, базирайки се на значим човек в Министерство на вътрешните работи.

Като обвързван с Габриела и напрежението сред тях поради второто ѝ дете, е било тествано алибито му, само че бързо станало ясно, че няма нищо общо със злокобното закононарушение.

Освободен е 2 часа по-късно, откакто с него са беседвали служители на реда. 

Пейо бил погубен на 18 януари. Двете дами го нападнали пред дома им на столичната ул. “Елемаг ”. Влезли в колата му. Красимира почнала да го души, а Габриела затваряла вратата, с цел да не може Пеев да излезе и да се избави. Борбата е снимана на видеокамера.

След като мъжът умрял, Габриела слиза от колата и се прибира у дома. Майката излиза от задната седалка, от която е душила Пейо и сяда на шофьорското място.

Откарала тялото на Витоша с персоналната кола на мъртвия мъж. Зарязала го в колата, само че нямало по какъв начин да се прибере.

Тогава се обадила на Йълмаз Халибрям. Той отишъл да я прибере от планината и я върнал на ул. “Елемаг ”. Не е ясно дали е научил за убийството по време на пътуването или след него.

Подозренията били, че Габриела може да е споделила и на Велико, който твърди, че е татко на второто ѝ дете. Негов родител по закон се води Пейо, с който Славова сключила брак, до момента в който била бременна за повторно в деветия месец. Затова то било автоматизирано записано на брачна половинка на Габриела.

За бащинството се води дело в Окръжния съд в Бургас, за което убитият освен, че е знаел, а е бил подготвен да спомага на Велико, с цел да бъде приет публично за татко.В началото имало подозрения, че Велико може да е бил с Йълмаз, когато той отишъл да вземе Красимира от Витоша. Те обаче бързо отпаднали. Затова сега единствено Йълмаз е разследван за укривателство.

Материалите по делото са отделени от наблюдаващия прокурор по досъдебното произвеждане за убийството Виолета Желева и изпратени в Софийската районна прокуратура. В момента по тяхното следствие няма обвинен. 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР