Предполагаем високопоставен служител в подкрепяната от Иран терористична група Хизбула

...
Предполагаем високопоставен служител в подкрепяната от Иран терористична група Хизбула
Коментари Харесай

Оперативен агент на Хизбула е обвинен в смъртоносния атентат на еврейски център в Аржентина през 1994 г., при който са убити 85

Предполагаем почитан чиновник в подкрепяната от Иран терористична група Хизбула беше федерално упрекнат в сряда в подкрепяне на планирането на смъртоносния атентат на еврейски център в Аржентина през 1994 година и разноски десетилетия набиране и образование на други терористи.

58-годишният Самуел Салман Ел Реда оказа помощ за „ планирането и осъществяването “ на атентата с камиона против постройката на Asociacion Mutual Israelita Argentina в Буенос Айрес – който умъртви 85 души и рани стотици други, се споделя в правосъдни документи, разпечатани във федералния съд в Манхатън.

Предполагаемият водач на Хизбула също е взел участие в терористични интервенции на други места в Южна Америка, Азия и Ливан — където към момента се намира и „ остава на независимост “, се споделя в прессъобщение на Министерството на правораздаването.

Между 2007 година и 2015 година Ел Реда „ оказа помощ за набирането, образованието и ръководството “ на членове на въоръжената формация, разполагайки оперативни чиновници в Тайланд, Панама и Перу за скла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР