Предполагаем тайник с оръжие на Хамас е бил открит в

...
Предполагаем тайник с оръжие на Хамас е бил открит в
Коментари Харесай

Руслан Трад: България отдавна се ползва като логистична точка за терористична дейност

Предполагаем тайник с оръжие на Хамас е бил открит в България, твърди немското издание „ Шпигел “. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха информацията. Партньорските служби са работили доста добре с Министерството на вътрешните работи, са коментирали пресцентъра на вътрешното ведомство пред Euronews Bulgaria.

„ Това, което беше изнесено като данни от „ Шпигел “, към момента не е доказано, дали е тайник на Хамас или друга организация. Но не трябва да изпадаме в суматоха, дали е застрашена нашата съответно сигурност “, акцентира интернационалният анализатор Руслан Трад в коментар по малкия екран.

По думите на специалиста българско оръжие може да бъде намерено в доста страни, в това число в Газа.

„ В Европа има няколко престъпни структури, дали ще бъдат обвързани с терористични организации или не – има синхрон сред тях. В България от години организациите ни по сигурност си затварят очите заради политически аргументи за сходни структури и организации от Близкия изток “, сподели Трад.

„ Новината е изнесена за следващ път от непознати страни “, уточни той.

България от дълго време се употребява за логистика и подсигурено място за координирането на терористична активност, означи Трад.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР