Предполагаем измамник, който е обвинен в използване на обяви в

...
Предполагаем измамник, който е обвинен в използване на обяви в
Коментари Харесай

Предполагаемият измамник в Airbnb, базиран в Лос Анджелис, е обвинен по федерални обвинения

Предполагаем лъжец, който е упрекнат в потребление на разгласи в Airbnb и други уеб сайтове за ваканционно отдаване чартърен, с цел да измами евентуални наематели, е упрекнат по федерални обвинявания.

Shray Goel е изправен пред обвинявания в машинация и утежняваща кражба на идентичност, съгласно обвинителен акт, импортиран предишния месец.

Goel, за който се счита, че е на към 35 години, и съучастниците му са употребявали „ разнообразни подправени хост сметки на Airbnb и Vrbo “, с цел да завоюва към 7 милиона $, съгласно Court Watch и 404 Media, които оповестиха за обвинителния акт във вторник.

Между януари 2018 година и ноември 2019 година Гоел и други „ сякаш биха резервирали двойно наема си парцели, което значи, че няколко лица е трябвало да отседнат в тях едновременно “, се споделя в отчета.

„ След това те щяха да подмамят клиентите да одобряват заместващи резервации в по-ниски жилища и да намерят способи да откажат възобновяване на суми на посетители, които са имали право на тях, гласи правосъдният про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР