Предполагаем бивш гангстер на Bloods, превърнал се в активист на

...
Предполагаем бивш гангстер на Bloods, превърнал се в активист на
Коментари Харесай

Бивш гангстер, наречен „дявол“, след като отрязаната глава на съперника му беше открита във фризер и торс, натъпкан в кош за боклук

Предполагаем някогашен разбойник на Bloods, трансформирал се в деятел на наказателното правораздаване, е изправен пред обвинявания, откакто беше забелязан да напуща жилището на противник, чиято отрязана глава беше открита във фризера.

48-годишният Шелдън Джонсън беше изведен от полицията от 44-ти сектор с белезници в четвъртък (7 март). Това идва, откакто направи тъмно изобретение, намирайки обезглавена глава в апартамент в Бронкс, до момента в който торсът беше препълнен в наследник панер.

„ Чувството е като че ли дяволът просто е пропълзял тук нощес “, сподели наемателят Хосе Маркес пред New York Post. „ Понякога се заблуждаваме с външния тип – добре облечен … той наподобява чист “, добави Хосе.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Джонсън, който в този момент работи в обществената правна адвокатска фирма Queens Defenders, беше освободен от пандиза след 20 години след поредност от въоръжени грабежи през 1999 година, с цел да финансира пристрастяването си към опиати, разкри той в подкаста The Joe Rogan Experience на 1 февруари. Бившият затворни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР