Предполага се, че поне два дни е бил в много

...
Предполага се, че поне два дни е бил в много
Коментари Харесай

Подпалиха Държавата! Тотален Обрат Със Смъртта На Явор От Gravity-То! Само Не И Това, Та Той Е Бил

Предполага се, че най-малко два дни е бил в доста тежко положение, без да може да потърси помощ самичък. Първоначално изтече информацията, че Явор е бил свиреп обичай и точно от това е изпаднал в толкоз тежко положение. Тази информация нито бе доказана, нито отхвърлена от проверяващите.

От " Пирогов " по-късно обявиха, че положението му е било повредено, само че не е имал следи от принуждение. Явор Захариев бе образец за десетки младежи в България, откакто съумя да се пребори със зависимостта си към опиатите. Той даже имаше смелостта да излезе и персонално да изкаже своите прекарвания, признавайки за целия пъкъл, през който е минал.

Близки на вокалиста настояват, че той не се е прибирал към нездравословния си табиет и до последно е бил чист от опиатите. Явор се радвал доста на завръшането на Gravity Co на музикална сцена и нямал самообладание да стартират още веднъж с концертите. По подигравка групата е трябвало да има концерт точно на 3-ти април - денят, в който музикантът е открит. Приятелите на Явор са съкрушени от гибелта му. До последно те отправяха послания на стената му във Facebook и го подкрепяха в битката му за живот.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР