Предполага се, че Николаос Цитиридис ще поднови изявите си като

...
Предполага се, че Николаос Цитиридис ще поднови изявите си като
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис работи от ученик

Предполага се, че Николаос Цитиридис ще възобнови изявите си като стендъп комик, какъвто бе преди да притегли интереса на bTV. Макар към момента да не е оповестил първите си задължения, в светските среди към този момент се носи мълвата, че таман завръщането му на сцената е най-логичния му ход, откакто предаването му бе свалено от програмата на малкия екран. Не е изключено това да му даде опция най-сетне да сбъдне фантазията си за свое стендъп шоу, което да приключи в огромна столична зала.

 

На 1 февруари комедиантът, чието същинско име е Николаос-Теодорос Илиас Цитиридис, ще отпразнува 30-ия си празник. Към днешна дата той продължава да изживява раздялата си с bTV.

Пролича огорчението му, когато разгласи първо в обществените мрежи, а след това и от екрана, че шоуто ще бъде свалено от ефир. А обстоятелството, че ще води друго шоу очевидно не му е задоволително задоволство.

„ По принцип е обикновено да бъда прочувствен, обаче за тези години доста страст беше хвърлена, а и сега смисъл да си късаме ризите повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този миг – това е признателност, показа Николаос. Въпреки благодарностите, които гъркът насочи, тъгата му, че след 4 години на екран към този момент няма да поздравява феновете на bTV, прозираше ясно.

 

„ Нямам закодирано известие, в което да споделям аргументите за всичко това. Светът е по този начин организиран и ние би трябвало да живеем и оцеляваме в него, написа Николаос в персоналния си профил в обществената мрежа, където също насочи благодарности, в това число за опцията, че ще може да се сбогува със феновете си от екрана. Направи го в петък – 1 декември, когато бе последният епизод на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.

 

Николаос може и да е отчаян от bTV, само че пък половинката му – актрисата Боряна Братоева, сигурно таи топли усеща към медията. И по какъв начин другояче, откакто с сътрудниците й снимаха трети сезон на сериала „ Съни бийч “, който се чака напълно скоро в ефира. Ситуацията сигурно е напълно нова за Николаос, защото до момента май не му се е случвало да загуби работно място. Сам е правил избора, къде да се изявява. Като да вземем за пример, както преди време загърби публицистиката, където пожъна много триумфи, с цел да се отдаде на стендъп комедията. Затова и се допуска, че Николаос по-скоро ще възобнови кариерата си на стендъп комик, в сравнение с да се върне към репортерството.

 

Николаос Цитиридис почнал да работи още като възпитаник. В 12 клас направил първите си стъпки в публицистиката, откакто печели кастинг за водещ на радиопредаване с дълготрайност един час. Той дори самичък изготвил концепцията за предаването, като присъединил музикална ранглиста и изявление, подбрал и тематики, които коментирал със слушатели. Журналистът с гръцки корени бързо привлякъл публика. Но когато наближил моментът, в който трябвало да се яви на матури, споделил на шефа си, че би трябвало да се откаже поради учението. Николаос влезнал „ Журналистика в Софийския университет. Скоро след първите му дни като студент някогашният му началник го поканил да бъде кореспондент в уебсайт. Николаос се съгласил и изкарал 7 години в медията. С времето се издигнал, давал наряди и станал дори парламентарен кореспондент. Най-голямото му достижение е следствие в съдействие с сътрудник от Би Ти Ви, за което спечелил премията „ Млад публицист “.

 

Въпреки триумфите си като кореспондент той постоянно се е увличал по стендъп комедията и следял програмата на столични клубове, предлагащи поле за изяви на известни и начинаещи комедианти. Кариерата му като подобен стартирала, когато в един от дните за дилетанти в столично заведение се престрашил да се качи на сцената.

 

Първата ми смешка е: „ Здравейте, роден съм в Гърция, люлката на демокрацията. Сега пребивавам в „ Дружба – гробът на демокрацията “, споделял е Николаос. С гласоподаване на публиката спечелил първо място в конкуренция с 10 индивида. Наградата била 100 лв.. Окуражен от триумфа взел участие още три пъти във вечер на дилетанти комедианти, като и трите вечери бил победител. След последния му успех, Цитиридис получил предложение от мениджъра на клуба за постоянни изяви. Вече като професионален стендъп комик Николаос разсмивал публиката в два клуба в столицата седмично. Паралелно работел и като публицист, до момента в който в един миг към този момент можел да избира върху коя специалност да се концентрира. Решил, че комедията му е на сърце.

 

Две години се изхранвал единствено с участия като комик в столични клубове. Разбира се, самичък си пишел смешките, които ръсел на сцената. За този креативен интервал е казвал, че много се е развил. Така че надали било инцидентно, когато получил покана за кастинг за сценаристи за ново вечерно шоу в bTV. От медията го харесали, само че вместо оповестената служба го пробвали пред камерите. Искали да ревизират по какъв начин комик ще се показа като водещ.

 

Цитиридис бил песимистичен, защото наличието на публиката е значим фактор, с цел да се получат смешките на стендъп комик. В случая съумял да разсмее операторите. От медията също го харесали. След няколко пробни епизода като водещ на новото вечерно шоу на bTV, Николаос към този момент имал контракт, без в началото да е имал такива упоритости. В последните 4 години, той се бе отдал на шоуто си в ефира на медията и позагърби пристрастеността си към стендъп комедията, макар спорадичните си изяви. Ето, че пристигна моментът да се завърне още веднъж на сцената.

Инфо: Уикенд

Тагове: Николаос Цитиридис btv Николаос-Теодорос Илиас Цитиридис „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ стендъп комедиант журналист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР