Предпочитанията на жените към мъжете се определят до голяма степен

...
Предпочитанията на жените към мъжете се определят до голяма степен
Коментари Харесай

Ето типовете мъже, които жените обожават

Предпочитанията на дамите към мъжете се дефинират значително освен от външния тип и привлекателността, само че основно от държанието.
Това по какъв начин се държи, какво прави, по какъв начин реагира и по какъв начин се изрича един мъж в разнообразни обстановки, има голямо въздействие върху това дали една жена би била привлечена от него. 
И без значение, че всяка жена има своите самостоятелни желания в любовта и връзките, има няколко съществени вида мъже, които несъмнено притеглят женското внимание. 
Кои са видовете мъже, които дамите обожават?

Мъжът, който обича да играе с деца  
Няма нищо по-разтапящо женското сърце от мъж, който обича децата, занимава се с тях, играе си с тях и им обръща внимание. Жените обожават подобен вид мъже, тъй като това им нашепва за евентуално добър татко на техните лични деца. 

Позитивен и ухилен мъж
Един от видовете мъже, които дамите обожават, е този с положително лъчение и настройка към света. Такъв вид мъже притеглят женското внимание, тъй като подсказват, че връзката с тях би била лека, лесна за създаване, връзката върви по вода. Позитивната настройка подсказва, че с подобен човек бихте могли да се справите с всяко предизвикателство.

Мъж с възприятие за комизъм
Когато смехът се появява на всички места към вас, всичко става по-лесно. Жените са привлечени от мъже с възприятие за комизъм, които са занимателни и постоянно знаят по какъв начин да разчупят даже най-трудните обстановки. Смехът оказва помощ за доближаването, за топенето на ледовете, за по-лекото разрешаване на всеки проблем. Това са единствено част от аргументите дамите да са привлечени от занимателни мъже. Пък и всеки желае да се усеща добре, да се смее и да се забавлява, а това става най-лесно в компанията на човек, имащ способността да дава точно това. 

Силен мъж, който знае какво желае
Друг доста харесван от дамите вид мъж е оня, който излъчва мощ и убеденост. Такива мъже са привлекателни, тъй като основават чувство за сигурност, опора, непоклатимост, от които всяка сериозна връзка има потребност. Мъже с цели, които знаят по какъв начин да реализират и не се опасяват и никое предизвикателство и компликация са желан вид от доста дами. 

Мъж с положителни финансови благоприятни условия
Мъжете, които имат положителни специалности, постоянни приходи и умения да развиват и управляват професионалното си развиване са привлекателни за дамите. Финансовата непоклатимост е значима за доста дами освен от меркантилна и прагматична позиция. Тя е индикатор за стратегическо мислене, непоклатимост, разсъдък и дарба за реализиране на поставените цели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР