Предпочитаната мярка за определяне на лихвените проценти в САЩ за

...
Предпочитаната мярка за определяне на лихвените проценти в САЩ за
Коментари Харесай

Очаква се инфлацията в САЩ отново да се понижи през ноември

Предпочитаната мярка за установяване на лихвените проценти в Съединени американски щати за инфлацията се предвижда още веднъж да спадне през ноември, засилвайки упованията на вложителите за поредност от понижения на лихвите през идната година.

Очаква се главният ценови показател на персоналните потребителски разноски да покаже, че цените са се повишили с 3,3 % предишния месец - спад от 3,5 % през годината до октомври - съгласно изследване на Ройтерс.

Икономисти, интервюирани от Ройтерс, споделиха, че месечното нарастване на главната мярка - което отстранява измененията в цените за по-променливи продукти като храни и сила и се преглежда като по-добър индикатор за главния ценови напън - ще доближи 0,2 на 100. Това би оставило показателя на едно равнище с равнището му през октомври.

Ако прогнозите на икономистите са правилни, цифрата на PCE за ноември ще бъде най-новата част от данните, предлагащи положителни вести за ценовия напън, добавяйки към очакванията, че Федералният запас на Съединени американски щати печели съвсем двуг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР