Предпазните средства са за медиците от другата страна на границата,

...
Предпазните средства са за медиците от другата страна на границата,
Коментари Харесай

ВМРО дари предпазни шлемове за лекарите от Македония


Предпазните средства са за медиците от другата страна на границата, които се борят на първа линия с COVID-19

Нашите братя в Македония са също наранени от пандемията и ние считаме за наш дълг да бъдем паралелно с тях в битката с заболяването.

Шлемовете бяха предадени на Национален парк Владимир Кръстевски – вр.и.д. дипломат на Р С Македония у нас от организационния секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов. Защитните принадлежности са направени от русенския университет на 3D принтери, като Вътрешна македонска революционна организация даде материали и за още близо 500 шлема, които да послужат за потребностите и на медиците у нас.



Това е част от дарителската акция, която воеводите организират в цялата страна в битката с COVID-19.

Припомняме някои от актовете на подаяние на Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация:

Народните представители от Вътрешна македонска революционна организация направиха парично подаяние за Банско, когато туристическият град бе под карантина. От партията във Великотърновско пък също подариха защитни шлемове на свещеници и духовни лица, с цел да бъдат защитени по време на светлия християнски празник Великден. Търновските патриоти подариха шлемове също и за домове за остарели хора. Депутатът Юлиан Ангелов подари за хората от село Драговищица 1 звук брашно, с цел да не изпитат потребност по време на идните празници. Той също по този начин направи подаяние на защитни маски за потребностите на служителите на реда в Костинброд. Вътрешна македонска революционна организация – Русе подари на Спешна помощ в града носилка, предопределена за превоз на пациенти с остри инфекциозни болести. Общинските съветници от партията в Русе, депутатът от региона Искрен Веселинов и регионалният шеф Галин Григоров направиха подаяние и на УМБАЛ „ Канев “ - изолационна носилка за вътреболничен превоз. Министърът на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, националният представител в ПГ на Обединени патриоти доктор Калин Поповски и общинските съветници от партията в Плевен направиха дарения за УМБАЛ „ Георги Странски “ - 300 защитни шлема и 1000 маски, и за новооткритата PCR лабораторията във Втора клинична база на Медицинския университет гр. Плевен - 2000 лева Плевенският народен представител Поповски направи подаяние към УМБАЛ „ Георги Странски “ - Плевен - 500 защитни маски, които се ушиха в завода за шиене на костюми в града. Дарения за болнични заведения в своите региони направиха и силистренският народен представител Александър Сабанов, както и великотърновският – Милен Михов. В Смолян от Вътрешна македонска революционна организация направиха подаяние за Българския червен кръст. Вътрешна македонска революционна организация – Враца и националният представител от региона Красимир Богданов също подаряват маски в разнообразни обитаеми места от региона. Столичният общински консултант Карлос Контрера подсигури за Кремиковци и Ботунец персонални защитни средства и дезинфектанти. Вътрешна македонска революционна организация – Карлово направи подаяние на МБАЛ „ Д-р Киро Попов “ и на Спешна помощ. Момчетата от патриотичната партия сами събраха средства между тях и зарадваха медиците с многократни и еднократни защитни средства. Сред даренията са хирургически наметала за еднократна приложимост, гащеризони с висока степен на отбрана, калцуни, различен тип гащеризони за еднократна приложимост. Общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация във Варна подариха възнагражденията си за закупуване на маски, дезинфектанти и други консумативи от първа помощ за Центъра за настаняване от фамилен вид – Могилино.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР