Предпазлив оптимизъм след историческата среща в петък - така посланикът

...
Предпазлив оптимизъм след историческата среща в петък - така посланикът
Коментари Харесай

Посланикът на Южна Корея в България с предпазлив оптимизъм за сделката с КНДР

Предпазлив оптимизъм след историческата среща в петък - по този начин посланикът на Република Корея в България дефинира настроенията на сънародниците си по отношение на обещанието на Пхенян да се откаже от нуклеарните оръжия. В особено изявление за Българска национална телевизия дипломат Шин Бунам съобщи, че до този непредвиден прогрес се е стигнало с помощта на политиката на Сеул, глобите на интернационалната общественост и зимната олимпиада в Пьонгчанг.

 Шин Бунам, дипломат на Република Корея в България: Това беше първата среща от над 10 години. Надяваме се, че трайният мир най-накрая ще настъпи на нашия полуостров. Но в това време, ние помним, че сме били лъгани на няколко пъти. Така че чакаме да забележим дали севернокорейският водач ще извърши записаното в декларацията. Сега е времето да се извърши обещаното. Случвало се е и преди да се споразумеем по нуклеарния въпроси или мира на полуострова, само че тази съглашения не бяха изпълнени, не бяха превърнати в каузи. Сега сме изпълнени с внимателен оптимизъм. Това е последният късмет освен за нас, само че и за района и за света, тъй като това е и световен въпрос.

Цялото изявление с посланика на Република Корея в България - гледайте на следващия ден (1 май) в утринния блок " Денят стартира ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР