Предотвратяването на разхищаването на храна не винаги е лесно, но

...
Предотвратяването на разхищаването на храна не винаги е лесно, но
Коментари Харесай

Лесен трик за хладилника, с който да предотвратим развалянето на храна

Предотвратяването на разхищаването на храна не постоянно е елементарно, само че това е проблем, с който множеството хора би трябвало да се оправят всекидневно.
Поставянето на кошче в хладилника беше толкоз елементарна концепция, с цел да се организираме малко и да дадем приоритет кои плодове и зеленчуци ядем първо. Всички наши полуизползвани артикули (като краставици, маруля, грах и броколи) или нещо, което стартира да става малко по-меко (като плодове и домати), отиват напряко в кошчето.
 Тези признаци демонстрират, че хладилникът ви СКОРО ще ви изостави Тези признаци демонстрират, че хладилникът ви СКОРО ще ви изостави
Обикновено виждаме, че хладилникът е развален, в случай че преди малко е спрял да работи. Но има доста сигнали, които ни осведомят предварител...
С несъмнено място за всичко, което ще изтече, то постоянно се изяжда. Вместо да копаете към хладилника в търсене на нещо за ястие, тази кошче е първата спирка - и то е на видно място, тъй че в никакъв случай няма да я пропуснете. Когато търсим лека закуска или търсим зеленчуци за пържене или салата, това е първото място, което търсим. Това е толкоз просто, само че е направило огромна разлика в намаляването на нашите хранителни боклуци.
Използвайте транспарантен резервоар, тъй като опцията да виждате какво има в кошчето в действителност оказва помощ да предизвикате хрумвания и ви припомня за това, което имате. Препоръчвам и по-голям резервоар, който пасва на неща като маруля или половин краставица. 
Но в случай че тези предмети са отделени от останалата част от хладилника ви, не просто ще улесните решаването какво да приготвите за вечеря - това ще ви спести пари, ще помогне на планетата и ще ви остави с по-организиран ледник. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР