Предоставянето на убежище в Европейския съюз на бежанци от ще

...
Предоставянето на убежище в Европейския съюз на бежанци от ще
Коментари Харесай

Борел: ЕС ще приема индивидуално бежанци от Афганистан

Предоставянето на леговище в Европейския съюз на бежанци от ще става по самостоятелен ред на страните от общността, на доброволна основа и без наложителни квоти. Това разгласи през днешния ден висшият представител на Европейски Съюз по външни работи и политика за сигурност на конференция в границите на неофициалната среща на външните министри в Любляна, предава ТАСС.

„ От евакуация от Афганистан към момента имат потребност хора, които са застрашени, хора, които работят с нас и са съдействали за демократизирането на Афганистан ”, сподели той.
 17 000 афганистанци в Германия чакат да отпътуват за Съединени американски щати 17 000 афганистанци в Германия чакат да отпътуват за Съединени американски щати
Около 17 000 афганистанци чакат в Германия по-нататъшно превозване в Съединени американски щати. В момента в американската база Рамщайн в Западна Германия...

Отделните държави-членки на Европейски Съюз ще одобряват на доброволна основа решения по отношение на съответни лица, които са подложени на риск и на които са подготвени да дават леговище, акцентира европейският посланик. 

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР