Предоставяме на вътрешния министър Бойко Рашков документите, с които разполагаме

...
Предоставяме на вътрешния министър Бойко Рашков документите, с които разполагаме
Коментари Харесай

Манолова предаде на Рашков документи за подслушването на „Изправи се.БГ“

Предоставяме на вътрешния министър Бойко Рашков документите, с които разполагаме и от които излиза наяве, че деятели на „ Изправи се.БГ “ са подслушвани нелегално в продължение на месеци. Това съобщи ръководителят на обединението Мая Манолова преди да се срещне с Бойко Рашков.

Тя заяви, че внасят още сигнали за пазаруване на гласове в София област, опасност за ликвидиране към кметицата на село Славовица, която е от „ Изправи се.БГ “ и извършен напън от регионален шеф кой да завоюва социална поръчка, както и сигнали и за корупционни схеми в дърводобива и енергетиката.

" Освен за напън върху политически съперници на Борисов, подозираме, че тези СРС-та могат да бъдат употребявани за сглобяване и съчиняване на компромати. Това е безобразно и има потребност от съществени законови промени. В идващия парламент ще предложим анкетна комисия, която да извади цялата истина за потреблението на СРС ", сподели Манолова.

Според нея сигналът за опасност за ликвидиране на кметицата на плевенското село Славовица е, тъй като спряла разтоварване на боклуци в нерегламентирано бунище. Ще настояваме Министерство на вътрешните работи да я отбрани, уточни Манолова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР