Преднината на кандидата на Демократите за президент на САЩ Джо

...
Преднината на кандидата на Демократите за президент на САЩ Джо
Коментари Харесай

Джо Байдън увеличава преднината в надпреварата с Тръмп

Преднината на претендента на Демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън пред президента Доналд Тръмп се усили до 11%, спрямо преимуществото от 8% в края на юни, сочат данни от ново изследване на Marist, поръчано от Националното публично радио (NPR). Подкрепата в предварителния сондаж за Байдън е 53% против 42% за Тръмп.

До огромна степен смяната в настройките е резултат от продължаващото буйстване на коронавирус болестта в Съединени американски щати. Към момента 71% от американците вече виждат ковид като същинска опасност. Това е значително повече в съпоставяне с последните няколко месеца. По последни данни над 5 милиона американци са се заразили с вируса, а жертвите му са над 167 000. Според изследването 53% от американците са на мнение, че някогашният вицепрезидент Байдън може да се оправи по-добре с преодоляването на болестта, по отношение на 37% за сегашния държавен глава.

Расте и броят на тези, които са подготвени да се имунизират при появяването на предпазен серум против COVID-19 - 60% споделят, че ще го създадат, 35% отхвърлят тази опция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР