Преднината на Арсенал в Премиър лийг продължава постепенно да намалява,

...
Преднината на Арсенал в Премиър лийг продължава постепенно да намалява,
Коментари Харесай

Арсенал напомни за собствен антирекорд

Преднината на Арсенал в Премиър лийг продължава последователно да понижава, само че тимът най-малко към този момент остава на върха на класирането с две точки повече от втория Манчестър Сити, който има и два мача повече за изиграване. Въпреки това “артилеристите ” записаха четвърти следващ дуел без победа, откакто изгубиха с 1:4 гостуването си точно на “гражданите ”.
 Манчестър Сити не остави подозрения кой е най-хубавият тим в Англия Манчестър Сити не остави подозрения кой е най-хубавият тим в Англия
Преди това проваляне Арсенал беше в серия от три ремита - 2:2 с Ливърпул, още веднъж 2:2, само че с Уест Хам, както и 3:3 с последния в подреждането Саутхамптън. Така лондончани станаха единственият отбор от сезон 2007/08 насам, който няма триумф в четири следващи срещи, макар че влиза във всяка една от тях като водач в класирането. Предишният сходен случай принадлежи точно на “топчиите ”, които през февруари и март 2008 година още веднъж са водачи в таблицата, само че тогава вършат четири следващи ремита с Бирмингам, Астън Вила, Уигън и Мидълзбро, след което са задминати и губят градско дерби с Челси. Тогава Арсенал приключва трети в крайното класирането с 83 точки или на четири от първенеца Манчестър Юнайтед.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР