Предмети от филмите за Джеймс Бонд ще бъдат предложени на

...
Предмети от филмите за Джеймс Бонд ще бъдат предложени на
Коментари Харесай

Предмети от филмите за Джеймс Бонд ще бъдат предложени на търг

Предмети от филмите за Джеймс Бонд ще бъдат препоръчани на търг, заяви Ройтерс. Колекцията включва именития автомобил „ Астън Мартин DB5 “, както и костюми на филмовия разузнавач.

Аукционът е с благотворителна цел. Повод е 60-годишнината на филмовия франчайз

Разпродажбата ще бъде в две елементи. Първата ще се реализира онлайн в сряда, 28 септември, а втората ще бъде онлайн с наддаване до 5 октомври. Тогава е „ Денят на Джеймс Бонд “ – премиерата на „ Доктор Но “, първият филм за английския разузнавач от 1962 г. 

С автомобила „ Астън Мартин DB5 “ , който ще бъде препоръчан на търга, са снимани някои от най-запомнящите се подиуми във кино лентата „ Смъртта може да изчака “ край скалните пещери в италианския град Матера. 

Цената на автомобила е сред 1,62 млн. и 2,16 млн. щатски $. Това е една от едвам осемте реплики на модела, основан особено за продукцията. Външният тип на колата е тъкмо копие на това, което всички асоциират с Джеймс Бонд. Способен е да направи всички каскади, снимани край Матера, споделя пред Ройтерс Ейдриън Хюм-Сейър от аукционната къща " Кристис ". 

В аукциона са включени също костюми , носени от Рами Малек и Лашана Линч в „ Смъртта може да изчака “. Някои от облеклата, обличани от Даниъл Крейг в последната му поява в ролята на Джеймс Бонд също са препоръчани на разпродажбата.

Парите от двата търга „ 60 години Джеймс Бонд “ ще бъдат дарени за разнообразни благотворителни дела, отбелязва Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР