Предмети като тези е необходимо винаги да се избягват и

...
Предмети като тези е необходимо винаги да се избягват и
Коментари Харесай

Не вземайте тези предмети, ако ги намерите на улицата

Предмети като тези е належащо постоянно да се заобикалят и изобщо да не се допират с ръце. И това напълно не е единствено поради микробите…
Често, вървейки по улицата се случва да се изкушим да вдигнем някой дребен предмет, който най-вероятно някой е изпуснал по пътя … Все отново, това не би трябвало да се прави, заради което ние сме съставили за вас лист с някои от най-опасните предмети, които би трябвало да се подминават. 
Монети 
Монетите не би трябвало да се подвигат, не тъй като можете да получите удар по главата, а защото металът и желязото, по принцип са способни да “поглъщат ” силата на притежателя си. Позитивната сила прави монетата нещо като амулет, който никой няма да остави да се въргаля по улицата, защото тя носи шанс. Но в случай че върху монетата са стоварени всички недоволства, яд и тъга на притежателя и такава е оставена на улицата, този, който ще вдигне тази осиротяла стотинка, ще стане “собственик ” на още проблеми. Така че, помислете два пъти, преди да вземете монета от улицата.
Бижута
Нашите предшественици постоянно са приписвали свръхестествени свойства на благородните метали. По-специално на тези, които дълго време са принадлежали на някой и са означавали за него освен това от обикновено бижу (например, вълшебен руни или кръстчета). Такива се употребяват интензивно от вещици против всевъзможни вълшебства и уроки. Най-често бижута може да се намерят оставени без контрол да лежат някъде на кръстопът (вярва се, че в пресечната точка на улиците има специфична сила). Годежен пръстен в този подтекст, да вземем за пример може да бъде оставен от някой, с цел да се отърве от проблеми в персоналния си живот. Не е хубаво също и да се пробвате да премерите украшение, принадлежащо дори и на ваш другар, тъй като украшението може да “сподели ” паметта си с вас и при вас също могат да зародят проблеми в живота. 

Кукла мотанка
Най-страшното нещо са саморъчно направените играчки и кукли, така наречен мотанки. Трябва ли да припомняме многочислените ужасяващи истории от фолклора за така наречен вуду кукла? Това, което съставлява е: специфичен смален облик на човек във формата на кукла, задачата на която е да аргументи щета на този, който ще вземе у дома самата играчка. 
Остри предмети
Още нашите баби са ни казвали, че в случай че се намерят някъде игли или карфици е на неприятен шанс. И за какво? Защото такива предмети, целеустремено са заредени с негативна сила. Най-често, несъмнено, ги подмятат на противниците си завистливи дами, само че също по този начин и инцидентно на улицата може да бъде открит подобен “късмет ”. Така че е по-добре да го заобиколите в профил и никога да не го докосвате, нито с облеклата, нито с ръцете си. Вземете го с един парцал и го хвърлете в огъня дружно с него.
Ключ  
Ключът може и инцидентно да е паднал, това се случва. Но този ключ, за който приказваме, е друг от тези, с които нормално се отварят вратите на жилищата. Той ще бъде напълно самичък – сам ще лежи във вода (басейн) и ще чака някой да го вземе и да отвори, по този начин да се каже, ковчежето с несгодите.
Нишка (конец) 
Червеният конец съгласно Кабала носи такава мощна сила, която е в положение да извършва стремежи. Не инцидентно младите девойки, които търсят любовта, връзват червени панделки на дърветата напролет. По този метод те завързват своята негативна сила и избавяйки се по този начин от нея чакат позитивни страсти.
Огледало 
Тук всичко наподобява ясно: огледало, което е счупено и изхвърлено, по принцип, нищо положително не може да ви донесе. Не единствено не е хубаво да го пипате с ръце, само че не трябва даже да се оглеждате в него.
Гребен 
Косата, която остава по гребена или четката за коса, е била употребена в разнообразни ритуали, а също така гребените разресвайки изхвърлят неприятното от индивида. Затова откритият гребен носи нови непознати проблеми.
Часовник
Казват, че часовникът принадлежал на човек, който е починал, стопира в това време. Това се дължи на чувствителността на часовниковия механизам към човешкото биополе (от физиката). Ето за какво, незабавно откакто вземете в ръце часовника, нарушавате цялостта на енергийното си поле и вследствие на това ще се образува фуния, която ще стартира да изтегля в себе си позитивно заредената сила. Ето за какво, в случай че сте разкрили нещо на улицата, не си коства да се радвате доста за това, по-добре е да преминете около него: на вас не са ви нужни непознати проблеми, нито проблеми със здравето, а още по-малко някаква несгода.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР