Предложили са му сума и...“, категоричен е Любомир Атанасов, приятел

...
Предложили са му сума и...“, категоричен е Любомир Атанасов, приятел
Коментари Харесай

Приятел За Арестувания За Бомбата Йордан Исаев Разкри Подлата Му Игра! Това Обръща Всичко, Той Е Алчен И Наивен, Но

Предложили са му сума и... “, безапелационен е Любомир Атанасов, другар на обвинявания, и какви са неговите причини да твърди, че това не е същинският бомбаджия от предното дерби ЦСКА – Левски, в който съществено пострада полицайката Гергана.

„ Преди 10 години моите родители имаха футболен клуб, той играеше в него, беше много добър. После си отвори бизнес – търговия с тор. Искаше да вземе парцел, беше приказвал с мен, само че не му доближиха средствата “, разясни още той. „ Твърдеше се, че телефонът му бил изключен. Аз звънях на неговия телефон и си даваше свободно. Според записите – твърди се по какъв начин се е преоблякъл, поставил маска на стадиона. Но никой не е видял индивида, дето му е дал бомбичката. Знаел е този, че Йордан не е престъпно проявен.

Йордан даже не знаеше в съда, че са двама ранените от бомбичката. А другият се е измъкнал. Дали не са му споделили няколко дни да се скрие и след това да се съобщи непринудено? Тук, като кажеш „ аз съм “, всички споделят „ ти си “. Мисли си, че като стои в ареста три-четири дни, ще го пуснат, тъй като не е осъждан “, сподели още приятелят на бомбаджията. „ Не ми хареса юристът му. Каза – като влезеш на мач и нещо става с теб. Познавам го задоволително добре Йордан, не е хвърлил той бомбичката. Истинският причинител е различен. Да се изправи Данчо и да каже кой е. Помните ли случая с шесторното ликвидиране? Бяха пуснали Кети за национално търсене, до момента в който не се разбра, че е мъртва. Дори Йордан не знае какво да каже в този момент – оправдавам се, скърбя “, разясни Любомир.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР