Предложихме на руските служби и на нашите партньори в региона

...
Предложихме на руските служби и на нашите партньори в региона
Коментари Харесай

Макрон: Групата, стояща зад нападението в Москва, се е опитала да извърши акции и във Франция

" Предложихме на съветските служби и на нашите сътрудници в района да засилим съдействието ", акцентира Макрон при идването си във френския отвъдморски департамент Гвиана, представен от Българска телеграфна агенция.

" Трябва да заобикаляме всякаква инструментализация или деформиране " на случилото се и да действаме подробно и дейно, добави френският президент.

" Това е духът, в който се движим напред, и се надявам, че Русия ще направи същото ", съобщи Макрон пред медиите, откакто съветският му сътрудник Владимир Путин хвърли виновността върху Украйна.

Вчера френското държавно управление увеличи степента на паника за тероризъм до най-високото си равнище след стрелбата в Москва.

Френският министър-председател Габриел Атал разгласи решението в обява в платформата " Екс " и съобщи, че управляващите " вземат поради изказванието на " Ислямска страна ", че е виновна за нападението (в Москва), и заканите, които съществуват против нашата страна ".

Решението беше оповестено, откакто френският президент Еманюел Макрон свика среща, отдадена на сигурността по отношение на нападението в предградие на Москва в петък, при което починаха повече от 130 души. Отговорност пое формация, обвързвана с " Ислямска страна ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР