Предложиха да се отговори “еврейската за Кремъл. Станислав Крапивник смята

...
Предложиха да се отговори “еврейската за Кремъл. Станислав Крапивник смята
Коментари Харесай

Отсичането на главата на змията. Предлагат “еврейски” отговор заради удара по Кремъл

Предложиха да се отговори “еврейската ” за Кремъл. Станислав Крапивник счита за належащо да се възприемат суровите способи на израелското разузнаване МОСАД: „ Трябва да отрежем главата на змията “. Само тогава ще свърши, акцентира специалистът.

Според прессекретаря на президента на Русия Дмитрий Песков американските управляващи са директно забъркани в офанзивите против Кремъл. Той е сигурен, че единствено Вашингтон би могъл да даде позволение за сходно нахлуване в центъра на Москва.

Говорителят на Кремъл акцентира, че управлението на Украйна няма субективизъм и просто извършва заповеди оттатък океана. Често киевският режим не е независим даже в определянето на средствата за решение на предоставените му задания.

В същото време и американските, и украинските политици отхвърлят по всевъзможен метод, че са забъркани в организирането и осъществяването на терористичния акт, и просто подвигат плещи: видите ли, нямат никаква информация за случилото се. Песков обаче назова тези оправдания " безусловно нелепи ".

Станислав Крапивник, пенсиониран офицер от американската войска, не се съмнява, че Вашингтон е този, който е поръчал покушението против съветския президент Владимир Путин.

В Щ атите не крият истината

Той обърна внимание на обстоятелството, че по-рано американските управляващи се изрекоха напълно недвусмислено: тяхната цел е да обезпечат промяна на властта в Русия.

По създание това значи, че Съединени американски щати желаят да отстраняват Владимир Владимирович, който е основата на съветската страна. Още по-тихо можете да чуете каква цел са си сложили в Съединени американски щати. Чисто и просто заличаване на Русия, акцентира специалистът.

Той изясни, че това значи разтрошаване на страната ни на 20-40 дребни страни и последващата им колонизация. Някои от тези дребни страни „ може по-късно да бъдат украинизирани против китайците “.

“А тези, в които има естествени запаси, ще бъдат изцяло разграбени, трансформирайки се в суровинен придатък, предан към НАТО ”, споделя още Крапивник.

Време е да свалите розовите очила

Събеседникът прикани всички хора в Русия, които още не са разбрали накъде отиват нещата, „ да се разсънят и да осъзнаят “, че в случай че през днешния ден Москва загуби в Украйна, това безусловно ще приключи с заличаване на страната ни.

“Никой в никакъв случай няма да разреши на Русия да си стъпи на краката, в случай че претърпи проваляне в тази война. Това ще бъде просто заличаване до основи ”, счита той.

Експертът счита, че е време непосредствено да заявим: ние сме във война. И тази война се развива не в Сирия, не в Грузия или където и да е другаде, а безусловно вкъщи.

“Ние се борим не просто за бъдещето, а за оцеляване, за правото да бъдем Русия, за това децата ни да останат живи, а не да станат играчки на перверзниците на Запада. За това се борим. И мнозина, за жалост, към момента не схващат това “, сподели Крапивник.

Изход ът е един

Говорим за борба с НАТО. Очевидно дроновете не са могли да долетят от Украйна. Бившият американски офицер е сигурен, че те са пуснати от детайли вътре в Русия, украински диверсанти или някой наш жител, който е бил вербуван.

“Но фактът, че корените на тази история водят до Америка, до Лондон, до Киев е явен. Все отново на всички им обяснихме, че сме бели и пухкави, играем по всички международни закони. И във войната против нас никой не съблюдава никакви правила, за тях има единствено един закон - да унищожат Русия ”, счита Крапивник.

Сега мнозина разискват по какъв начин тъкмо Москва би трябвало да отговори на експанзията. Според събеседника би трябвало да се поучим от израелците:

“МОСАД постоянно е реагирал добре на сходни офанзиви, отговорът му е да отстрани всички забъркани. Едва когато тези, които финансират закононарушения, умрат, тези удари завършват. Унищожаването на изпълнителите, които са изпратени да свършат мръсната работа, не е решение, защото постоянно могат да се намерят нови лакеи. Затова е належащо да се отрежат главите на тази змия ”, уверен е той.

Превод: В. Сергеев

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР