предложи всичко възможно. Изговориха се много неща, които са интересни

...
предложи всичко възможно. Изговориха се много неща, които са интересни
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Единствената успешна формула е експертен кабинет с широка политическа подкрепа

предложи всичко допустимо. Изговориха се доста неща, които са забавни като разновидности. Единствената формула, която виждам като сполучлива е експертен кабинет с необятна политическа поддръжка. Това съобщи политическият анализатор Георги Харизанов в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му ПП-ДБ са наясно, че са анти в парлманета. И добави, че е почтено, че не трансформират позицията си по повод да не поддържат държавно управление на. 

Според политолога Георги Киряков държавното управление, без значение какво е, ще извършва волята на този парламент. По думите му експертният кабинет ще зависи от болшинството в Народното събрание. 

Според него е значимо по какъв начин ще се разпределят министерските постове сред партиите, които биха подкрепили кабинета " Габриел ". 

би трябвало да си направи сметка за локалните избори. може да загуби, в случай че направи коалция с. Почти сигурен съм, че ще изиска толкоз доста, че на ще им е мъчно да го преглътнат. Ще дам образец с две ресурсни министерства - Министерство на земеделието и районното министерство. Ако това се случи би трябвало да светне алената лампичка, счита Киряков. 

Ако едно експертно държавно управление с ясна стратегия успее да генерира поддръжка, успее да я резервира е допустимо да продължи повече от една година, акцентира Любомир Стефанов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР