Предложи име на най-новия ритейл парк в Пловдив и спечели

...
Предложи име на най-новия ритейл парк в Пловдив и спечели
Коментари Харесай

Пловдивчани избират името на нов ритейл парк в Пловдив, печелят iPhone 15

Предложи име на най-новия ритейл парк в Пловдив и завоюва необикновен коледен подарък iPhone 15!

Най-големият ритейл парк в Пловдив дава опция на пловдивчани да изберат името му и да завоюват страховит подарък за Коледа. Това ще се случи посредством игра, оповестена във фейсбук страницата Пловдив - Европейска столица на културата 2019 / Plovdiv 2019 ECOC.

Няколко стъпки са нужни, с цел да спечелите новия iPhone 15. Участвайте в играта, като споделите обявата и запишете в коментар под поста вашето предложение за името на новия ритейл парк.

Предложенията се събират в интервала от 27 ноември до 20 декември 2023 година. Победителят ще бъде определен и обявен след направена селекция на 22 декември.

Само участници, които са изпълнили всички условия, ще бъдат включени в тегленето на премиите. За да е годна регистрацията за присъединяване, тя би трябвало да е осъществена в интервала на осъществяване на играта. Организаторът си резервира правото да прекрати играта или да внесе корекции когато и да е.

Новият търговски комплекс ще бъде построен в кв. " Кючук Париж " върху терен от близо рекордните 42 декара, ситуиран на основна локация сред бул. " Кукленско шосе " и ул. " Индустриална ". По план се планува да има ново трасе, минаващо през ритейл парка, което да свързва бул. " Никола Вапцаров " с " Кукленско шосе ", което ще сътвори огромно улеснение за жителите на региона. 

Очертава се ритейл паркът да бъде не просто най-големият в Пловдив, само че и един от най-мащабните в страната. Търговска му повърхност ще бъде над 20 000 кв.м., върху които ще отворят над 20 нови търговски обекти. Очаква се посетителите да имат достъп до най-различен вид услуги и артикули в магазин за хранителни артикули, магазин за електроника, магазини за спортни артикули, мода, дрогерия, аптека, оптика, детски център, банков клон, ресторант, нощен клуб, казино и фитнес.

Капацитетът на паркинга също е сред най-мащабните за сходни планове в Пловдив. Предвижда се да има обособени близо 400 паркоместа, като в допълнение ще има електрически зарядни станции. 

Очаква се новият ритейл парк да посрещне първите си гости в края на 2024 година.

През последните години ритейл парковете набраха сериозна известност в България, а и в цяла Европа. Подем на новия търговски вид дадоха и ограниченията към пандемията, които не разрешиха скупчването на доста хора в затворени търговски центрове.

Търговските вериги също се ориентираха към заемане на пространства в ритейл паркове, така като обектите им са надалеч по-видими и леснодостъпни за гости. Инвестицията в ритейл парк спомага и за баланс на градската страна с ниско строителство, повече зелени площи и пространство. 

Основните преимущества на ритейл парка пред моловете за посетителите пък са комфортни местоположения наоколо до дома, бърз и елементарен достъп, което спестява време и пари при извършване на покупки. При верен микс от наематели потребителите могат да намерят и закупят нужните им артикули по-лесно и бързо. Освен това паркирането непосредствено пред търсения магазин улеснява доста шопинга, изключително при по-големи и обемисти покупки.
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР