"Предложенията ни са съобразени с макроикономическата прогноза. Василев каза, че

...
"Предложенията ни са съобразени с макроикономическата прогноза. Василев каза, че
Коментари Харесай

Продължаваме Промяната живее в друга реалност: Александър Иванов

"Предложенията ни са съобразени с макроикономическата прогноза. Василев сподели, че ще има три бюджета, това е неприятен сигнал и поражда неустановеност у жителите.

Нашите оферти са спомагателните разноски да бъдат покрити на база увеличение на приходите, които страната ще събере от Данък добавена стойност ", съобщи за "Твоят ден " Александър Иванов, народен представител от ГЕРБ-СДС.

По думите му "Продължаваме Промяната " живеят в друга действителност и не се преценяват с прогнозите за инфлационните процеси , които ще се развият тази година. "Инфлацията е 10% съгласно Национален статистически институт, само че по джоба си жителите усещат, че е в пъти повече. Нормално е да се плануват повече доходи в бюджета ", уточни депутатът.




Според него обезщетенията би трябвало да са както за бизнеса, по този начин и за небитовите консуматори. "Властта не се оправи с подпомагането им, такива средства не са планувани в бюджета. 8-те милиарда лв., които Политическа партия твърдяха, че са разходвани нецелесъобразно, не бяха открити, а вместо това се вършат нови задължения.

Бюджетът е с 5,2 % недостиг - връх ", показа Иванов. И добави, че заплатите в бранш "Сигурност " са се нараснали с 30% през последните години, а предлагането на ГЕРБ е растеж с 15% през 2022 година

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР