Предложенията на ГЕРБ-СДС въвеждат начина на гласуване в Щатите без

...
Предложенията на ГЕРБ-СДС въвеждат начина на гласуване в Щатите без
Коментари Харесай

Десислава Трифонова, ГЕРБ-СДС: Надяваме се да не се стига до избори и да се формира кабинет

" Предложенията на ГЕРБ-СДС вкарват метода на гласоподаване в Щатите без закупуването на машини. А той е да се гласоподава на машина и по-късно да се принтира бюлетината. Не разбираме в какво ни упрекват. 670 000 пенсионери не употребяват банкомати, a 600 000 гласа изчезнаха сред двата предварителни вота ", сподели Десислава Трифонова, народен представител от ГЕРБ-СДС.

" Гражданинът вижда действително гласа, който излиза и това е бюлетината. По този метод не може посредством софтуера да се отклонят гласове. Как флашките се предават на ЦИК? От джоб на джоб, няма разделяне по региони ", съобщи Трифонова.

" Надяваме се да не се стига до избори и да се образува кабинет, който да прекара страната през рецесиите. Накрая всички да приказваме за общи цели за решение на проблемите на хората. От самото начало на съставяне на Народно събрание поставяме всевъзможни старания за разговор. ГЕРБ не разисква тематиката с поддръжка на втория мандат. Идеята на Борисов е да се обединим по точки, значими да страната, които да изпълняваме за избран интервал от време или до момента в който се изпълнят, с цел да минем през тежкия сезон и да стартираме стратегиите за приемане на евросредства ", изясни депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР