Предложенията на дизайнерите за есен-зима 2011/2012 са изключително разнообразни. Като

...
Предложенията на дизайнерите за есен-зима 2011/2012 са изключително разнообразни. Като
Коментари Харесай

Тенденции обувки есен-зима 2011/2012

Предложенията на дизайнерите за есен-зима 2011/2012 са извънредно разнородни. Като цяло цветовете са зимни - бордо, черен, бял, бежав, металик, нощно синьо, лавандула, алено. По-рядко се среща имитацията на крокодилска кожа и по-често на змийска, дантелените детайли също остават.
Най-добрата вест, съгласно мен е, че настоящи ще са както доста острите върхове, по този начин и по-закръглените. Т.е даже да не се сдобием с нов чифт, ще можем да извадим от дрешника всички обувки от минали сезони.

Какво друго ще е настоящо:

Лак
Лачените обувки като цяло не са изключително практични, изключително за градски условия, където праха бързо полепва по тях. Освен това лачената кожа не е изключително разтегателна и постоянно първите извървяни километри са си тъга. И в случай че в моите първи учебни години лачена черна пантофка с панделка беше класика, в трендовете за този сезон ще забележим всевъзможни цветове и комбинации на лак.

Велур
Велурът е настоящ и този сезон. Единственият му минус е, че се поддържа по-трудно от другите видове кожа. Другото е, че като цяло на българския пазар няма огромен избор от обувки от натурален велур, само че най-малко можем да се порадвам на тези от сбирките.

Сатен
Сатенената обувка несъмнено не е подобаваща за офиса или учебно заведение, само че добавена към вечерен тоалет или формален мотив, се трансформира в акцента на стайлинга.


Платформи
Обувките с платформи са доста комфортни, ставаме по-високи без да изтезаваме доста крайници си, единственият им минус е, че не стоят добре на всяка фигура и вместо височина и грациозност, могат да допринесат за тежка и бавна походка. За благополучие този сезон обувките с платформи имат по-нежен тип.

Стабилни токове
Макар, че можехме да ги забележим и в летните сбирки, същинска наслада за краката са моделите със постоянни токове. През по студените дъждовни и снежни дни, обувки или ботушки с подобен ток са същинско преимущество.

Тънки и високи токчета
Тези обувки са самата инквизиция, изключително в случай че под пръстите платформата не е повдигната. Безспорно обаче в такава обувка сексапилността е реалност, кракът наподобява доста по-елегантен от обувките със постоянен ток.

Връвки и катарами
Обувки и ботуши с процеп с доста връвки също е една от трендовете. Все отново бъдете деликатни този модел може да придаде доза циничност комбиниран с къса пола да речем. Далеч по типичен са предложенията с катарами, а тази година те са на всички места по обувките

Чорапи с обувки
Тази наклонност ще е в действителност настояща и по никакъв начин не приказвам за тънки чорапки, а за по-плътни. Разбира се наложително те би трябвало да бъдат с забавни щампи и претекстове. По-консервативните дами, които свързват плътния чорап единствено с маратонка, могат да пробват с компактен чорапогащник.

Разгледайте в албума по-долу забавни оферти от дизайнерите.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР