Предложенията могат да бъдат подавани до 31 януари 2023През 2023

...
Предложенията могат да бъдат подавани до 31 януари 2023През 2023
Коментари Харесай

Очакват от русенци иновативни идеи за реализация на местни инициативи

Предложенията могат да бъдат подавани до 31 януари 2023

През 2023 година Общинска фондация „ Русе – град на свободния дух “ ще продължава да работи интензивно в двете съществени посоки:

- Подпомагане на лица с изявени способности от Община Русе

- Организиране и поддръжка на локални начинания.

Чрез фонд „ Лицата на Русе “, Фондацията подава ръка на надарени русенци, изявяващи се в областите просвета, изкуство, обучение, просвета и нови технологии, спорт, които почтено показват града ни у нас и пред света. Приемът на заявки за подкрепяне е целогодишен и не е привързан със период. Кандидатурите се утвърждават съгласно изискванията на Правила за подкрепяне посредством подаяние или грант и награждаване на лица с изявени способности от Община Русе и наличните средства във фонда, оповестиха от общинската администрация.

Чрез фонд „ Местни начинания “, Фондацията ще продължи да поддържа и провежда огромни новаторски събития. В тази връзка, преди образуване на програмата за 2023 година, екипът на Фондация „ Русе – град на свободния дух “ желае да направи изследване за настройките и упованията на необятната общност. Стартира акция за набиране на планови хрумвания в период до 31 януари 2023, които могат да бъдат в следните посоки:

- Мащабни и новаторски събития

- Култура и изкуство

- Спорт

- Образование, просвета и нови технологии.

Очакваме вашите предложение на книжен притежател в офиса на Фондацията на адрес бул. Генерал Скобелев № 45 или на е-mail: Проектните хрумвания могат да бъдат написани в свободна форма или посредством попълване на формуляра Искане за финансиране на локални начинания - http://free-spirit-city.eu/finansirane.

Отговор на всички въпроси, свързани с актуалната акция за набиране на планови хрумвания, може да получите на е-mail: или на телефон: 0886002940. Всички постъпили оферти ще бъдат прегледани от Управителния съвет на фондацията, а на събеседване по отношение на реализацията им ще бъдат поканени създателите на най-хубавите от тях.

Припомняме, че плановите хрумвания ще бъдат осъществени при обезпечено финансиране.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР