Предложеният от ПП-ДБ на ГЕРБ меморандум не е ултиматум, а

...
Предложеният от ПП-ДБ на ГЕРБ меморандум не е ултиматум, а
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Меморандумът не е ултиматум

„ Предложеният от ПП-ДБ на ГЕРБ меморандум не е ултиматум, а по-скоро основа за диалози. “

Това съобщи депутатката от ПП-ДБ и някогашна министърка на правосъдието Надежда Йорданова в изявление за предаването " Тази неделя " през днешния ден.

" Това не е съдружно съглашение, тъй като то не включва всички детайли на ръководството. Това е по-скоро механизъм за взимане на решения ", прецизира тя.

И акцентира, че диалозите за ротацията би трябвало да се водят " отвън светлините на прожекторите ". Но пък ротацията а стане при ясни и транспарантни условия.

По случая с Мартин Божанов-Нотариуса Йорданова съобщи, че не е била осведомена с активността му, до момента в който е била министър на правораздаването.

" Получих данни за закани против арбитър Владислава Цариградска и започнах дейности “, изясни тя. " Случаят " Божанов " би трябвало да се разплете, изискуем това на българското общество ", означи тя.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР