Предложението за тези мерки изисква анализ и обсъждане. Времето ни

...
Предложението за тези мерки изисква анализ и обсъждане. Времето ни
Коментари Харесай

Фандъкова: Не можех да отговоря категорично дали ще има повишаване на данъци

" Предложението за тези ограничения изисква разбор и разискване. Времето ни беше малко. Знаех, че не мога да дава отговор изрично, само че в никакъв случай не съм излъгала – желая да го кажа ясно ". Това съобщи пред Нова телевизия столичният кмет Йорданка Фандъкова по наболелия въпрос дали тя е дала обещание или не повдигане на локалните налози в предизборната компания.
Точните думи на кметицата за налозите в предизборната акция бяха следните: " За 10 години увеличихме двойно бюджета без да подвигаме налозите и главните такси. Това е допустимо, посредством несъмнено, на усилената работа по добра събираемост и по привличането на европейски средства. Мисля, че сме потвърдили и съм потвърдила, че мога да спечелвам доверието на Брюксел ".
Фандъкова добави, че нямало гратис нещо и че нейните съперници обещавали да не подвигат налози без разбор. Обещах работа в кварталите – с цел да може да го осигурим, належащо е да намерим средства, акцентира тя и съобщи, че не предлага нарастване на съществени налози и такси.
Увеличението на налога за колите е сред 7 и 40 лв. на година, увери Фандъкова.
Какво тъкмо сподели Йорданка Фандъкова за налозите на 17 октомври тази година – припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР