Предложението за прекратяване на концесията на пристанище Росенец е направено

...
Предложението за прекратяване на концесията на пристанище Росенец е направено
Коментари Харесай

Борисов към ПП за Росенец: Избързаха, трябва им некоалиционна култура

Предложението за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец " е направено от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Демократична България, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.

Борисов разкритикува Кирил Петков, че е избързал с оповестяването на новината, защото предлагането не се отнася само до " Росенец ".

" Вчера имахме много дълга среща с Петков, Василев, Иванов, Атанасов, Мария Габриел, сътрудниците от Движение за права и свободи Цонев и Пеевски във връзка с тези няколко решения. Щом толкоз са бързали, желая да кажа, че в нашите оферти на сътрудниците от Демократична България, Движение за права и свободи и нас влизаха и транспортните тръби и фигурата на необикновен шеф, т.е., страната да поеме целия надзор. Яростна опозиция имаше от Политическа партия по отношение на тръбите и главния шеф ", сподели Борисов.

Той съобщи, че управническата стратегия е приключена и идната седмица ще бъде подписано съглашение.

" Мисля, че сътрудниците би трябвало да поработят малко върху некоалиционната просвета. Млади са, учат се, ще се научат ", разяснява още той.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР