Предложението за посещение е с мотив: да види усилията на

...
Предложението за посещение е с мотив: да види усилията на
Коментари Харесай

Марчел Чолаку: Австрия е сигурна благодарение и на Румъния, г-н канцлер!

Предложението за посещаване е с претекст: „ да види напъните на моята стана и моя народ ".

 

" Румъния и румънците заслужават да бъдат част от Шенген ", написа Чолаку, представен от телевизия Диджи 24. Писмото е оповестено в австрийския в. " Пресе ".

 

" Поканих го в Румъния, с цел да се увери самичък в напъните на нашата страна и нашия народ. Трябва да види какво е да си на първата линия на защитата на Европа във войната с Руската федерация.

 

Да види какво значи стотици километри обща граница с Украйна и Република Молдова. Да види по какъв начин Румъния е приютила стотици хиляди бежанци, болшинството от тях майки с деца, бягащи от пътя на гибелта.

 

Да види по какъв начин транспортираме милиони тонове зърно по румънските пътища и през пристанище Констанца. Да види по какъв начин сме обезпечили сила за нашите братя оттатък границата, с цел да не замръзнат в студа, който поръча Путин! ", написа Чолаку.

 

Той е разгласил писмото в австрийския вестник и във Facebook.

 

" Г-н канцлер, румънците са също толкоз европейци, колкото и австрийците ”, написа румънският политик.

 

Той акцентира, че Румъния и Австрия споделят едни и същи полезности и желания, а австрийските компании развиват печеливши действия в Румъния, написа Българска телеграфна агенция.

 

„ Ако Вашето решение беше вярно, Румъния трябваше през днешния ден да се възползва от европейската взаимност, ставайки все по-интегрирана с останалата част на Европа. Трябва да дойдете в Румъния и да се убедите във обстоятелството, че австрийците могат да се радват на мира на Коледния базар във Виена и тъй като Румъния и съдружниците й от НАТО работят непрекъснато, с цел да обезпечат сигурността и стабилността на района. Австрия е сигурна посредством и на Румъния, господин канцлер! ", акцентира водачът на СДП.

 

Припомняме, че  Австрия и Нидерландия се опълчиха на присъединението на Румъния и България към Шенген по време на Съвета по правораздаване и вътрешни работи на 8 декември.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР