Предложението за бюджет на служебното правиотелство показва реалността, независимо дали

...
Предложението за бюджет на служебното правиотелство показва реалността, независимо дали
Коментари Харесай

Гълъб Донев хвърли вината за високия дефицит в бюджета на политиците

Предложението за бюджет на служебното правиотелство демонстрира действителността, без значение дали ни харесва, това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев пред медиите преди началото на държавното съвещание. Той съобщи, че с това дава отговор на мненията за проектобюджета в стилистиката “перо по перо ”, като подсети за шегата, която самичък пусна във връзка първото си име.

Министър-председателят съобщи, че бюджетът е квалифициран като доходи и разноски вследствие на съществуващите закони. “В този бюджет се оглежда работата на Народното събрание в посрледните 2 години ”, съобщи Донев. По негови думи, политиците, които подлагат на критика бюджета, на процедура подлагат на критика себе си, тъй като те са приемали законите, по които е формиран. Според служебния министър председател, точно по тази причина се е стигнало до недостиг от 6,4%.

Мястото за разискване на финансовата стратегия е в Народното събрание и във бюджетната му комисия, която би трябвало да вземе поради вижданията на икономистите и финансистите, добави Гълъб Донев. По негови думи, всичко друго са празни приказки без последици.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР