Предложението на ПП-ДБ външен министър да бъде Весела Чернева, дори

...
Предложението на ПП-ДБ външен министър да бъде Весела Чернева, дори
Коментари Харесай

Джамбазки: Предложението на ПП-ДБ външен министър да бъде Весела Чернева, дори на шега, е скандално

" Предложението на ПП-ДБ външен министър да бъде Весела Чернева, даже на смешка, е скандално ", съобщи в обществените мрежи съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.

Вчера вечерта се появи в медийното пространство вест с хипотетичния проектокабинет на ПП-ДБ. Част от него е и Весела Чернева като външен министър, акцентират от Вътрешна македонска революционна организация.

Станислав Трифонов неведнъж декларира, че Весела Чернева, в качеството си на „ консултант " на Кирил Петков, е била външен министър в сянка. Именно по нейно време Петков пелтечеше слугински и изменнически текстове, под съвета на Чернева, разяснява съпредседателят на партията.

Точно по това време беше осъществено националното изменничество, България отстъпи под външен напън от справедливата си позиция, българите в Македония бяха изоставени и предадени. Скопие одобри фашистки закони с ретроактивно деяние, които не разрешиха български неправителствени организации, тъй като са БЪЛГАРСКИ, написа Джамбазки.

И продължава: „ Македонски жители бяха нападани, пребивани, заплашвани, тъй като имат БЪЛГАРСКО национално съзнание. Български културни клубове бяха подпалвани, обстрелвани, разгромявани. Единственият хванат причинител бе наказан условно и съобщи пред медиите, че се гордее с постъпката си. Това е единствено част от резултата от напъните на това позорно и предателско държавно управление Петков, чийто консултант и шеф бе Чернева. "

Според Ангел Джамбазки предлагането тя да е министър демонстрира ясно, че държавното управление се спуска и подрежда извън и то от тези, които образуваха предателската коалиция „ Макрон ".

Целта е ясна и забележима - доунищожаването на българската позиция в Македония и смазването на българите. Едно обаче е ясно, че Чернева няма място в българското външно министерство, безапелационен е Джамбазки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР