Предложението на Корнелия Нинова от днес, не се приема. Продължаваме

...
Предложението на Корнелия Нинова от днес, не се приема. Продължаваме
Коментари Харесай

Знакови лица от партията на Слави Трифонов: Предложението на Нинова не се приема

Предложението на Корнелия Нинова от през днешния ден, не се приема. Продължаваме по предварителния ни проект!
Раодстин Василев, юрист по спортно право и едно от знаковите лица от партията на Слави Трифонов ИТН. Той цитира и мнението Тошко Йорданов, че от партията държат на думата си.
Тошко Йорданов:
 Нинова с апел към Слави, Христо Иванов и Манолова: Да спрем проектите на ГЕРБ за Летище София Нинова с апел към Слави, Христо Иванов и Манолова: Да спрем проектите на ГЕРБ за " Летище София "
На утрешното съвещание на Министерски съвет ръководещите се готвят да отсрочат заплащанията на концесионера на Летище „ София “...
" Държим на думата си. От Българска социалистическа партия могат да споделят каквото си желаят, само че коалиция с тях няма да вършим "
Припомняме, че по рано през днешния ден за обща декларация против концесията на " Летище София ".
На съвещанието на Министерски съвет на следващия ден се готвят - на оперативно съвещание, т.е. не обществено, а скрито, да отсрочат в 12 без 5 заплащанията на концесионера на Летище „ София “ за 10 година, само че да го позволен да ръководи летището и да се употребява от правата си - в това число събиране на такси и увеличение цените на билетите, сподели Нинова.
Ние 4 години се борим против тази договорка, само че не ни стигаха гласовете. Ето за какво през днешния ден за първи път и публично се обръщам към „ ИТН “, " Да, България " и " Изправи се! Мутри вън! " - в случай че препотвърждавате предизборните си задължения за смяна на модела, дано го създадем още през днешния ден, с безапелационни позиции по тези въпроси, и да спрем решението на Министерския съвет на следващия ден, прикани соцлидерката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР