Предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална глупост. Очевидно

...
Предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална глупост. Очевидно
Коментари Харесай

Кастадин Паскалев обяви кога Борисов ще подаде оставка

Предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална нелепост. Очевидно страхът, който е обладал министър председателят Бойко Борисов, е огромен. Не знам за какво е този боязън от служебно държавно управление.
Моята прогноза: септември месец Борисов ще подаде оставка, ще се опитат да създадат експертен кабинет с поддръжката на Движение за права и свободи. Народът от ден на ден ще бъде наясно, че триглавата змия сега се състои от ГЕРБ, „ Обединени патриоти “ и Движение за права и свободи.

Това съобщи Костадин Паскалев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и някогашен строителен министър, във връзка самодейността на ГЕРБ за конституционни промени.

За „ Тази заран “ по БТВ той изясни, че счита за неуместно това министър председателят да „ мята “ през прозореца на джипа си стотици милиони, с цел да реши даден въпрос, а няма запас да обезпечи машинно гласоподаване.

" В една страна един политически индивид е задължен да има позиция по всички въпроси, които вълнуват хората. За няколко месеца бяха раздадени милиарди левове “, изясни той и като образец даде вложените пари за построяването на Автомагистрала „ Хемус “.

По думите му междинната цена на километър у нас е 11 млн. 600 хиляди лева, която, означи той, е доста по-висока от тази в Германия.

„ И тогава си задаваме въпроса „ кои са икономическите субекти, които построяват автомагистралата “ и вторият въпрос: Как се трансформира собствеността във компаниите, които извършват главните строителни планове у нас “. Ако се огледа деликатно, ще забележим, че от ден на ден се усилва делът на офшорните компании. Тук имаме реквизиция на собствеността от хората с власт “, безапелационен беше той.

Паскалев разкритикува политиката на Българска социалистическа партия, като съобщи, че партията е била непоследователна в политиката си през последните 4 години. Според него това се дължи на управлението на партията, в което е и той.

„ Партията организира два вота на съмнение към кабинета на тематика корупция. Сега площадите са цялостни заради повода, че народът разбра, че ръководството е корумпирано и ресурсът не се харчи в изгода за всички, и е основана олигархична конструкция, която облагодетелства, във щета на народа, избран кръг от хора “, добави той.

Паскалев разяснява и признанието на Кирил Добрев, че като ръководител на предизборния щаб на Българска социалистическа партия е договарял с Делян Пеевски поддръжка на балотажите на локалните избори в Благоевградския край..”Това е парадокс. В Благоевград няма такова нещо, там съм взел интензивно присъединяване на изборите. Може да са се срещали по всякакви хижи. Хората със зависимости ще бъдат отстранени от Българска социалистическа партия, безапелационен е той..

Хората са по улиците, тъй като виждат, че обществения запас не се ръководи съответно, за няколко месеца бяха раздадени милиарди. 2 милиарда и 600 млн. са дадени за автомагистрала „ Хемус”. … Средната цена е 10 милиона и 600 лв. на километър, тя е доста по-висока от цената в Германия. Няма да намерите никаква информация за възлагането на автомагистралата.

Прокуратурата би трябвало да откри по какъв начин се трансформира собствеността във компаниите, работещи по строителните обекти на България. Извършва се експоприация, счита Паскалев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР