Предложението на ГЕРБ за нова е тотална глупост. Очевидно страхът,

...
Предложението на ГЕРБ за нова е тотална глупост. Очевидно страхът,
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Страхът на Борисов е голям, септември ще подаде оставка

Предложението на ГЕРБ за нова е тотална нелепост. Очевидно страхът, който е обладал министър председателят, е огромен. Не знам за какво е този боязън от служебно държавно управление. Моята прогноза: септември месец Борисов ще подаде оставка, ще се опитат да създадат експертен кабинет с поддръжката на. Народът от ден на ден ще бъде наясно, че триглавата змия сега се състои от ГЕРБ, „ Обединени патриоти “ и Движение за права и свободи. Това съобщи Костадин Паскалев от Българска социалистическа партия пред BTV.
По думите му е неуместно министър председателят да „ мята “ през джипа стотици милиони, с цел да реши даден въпрос, а да не може да обезпечи машинното гласоподаване.
 Бивш парламентарен арбитър за плана на ГЕРБ за Конституция: Така не се написа план Бивш парламентарен арбитър за плана на ГЕРБ за Конституция: Така не се написа план
Направи ми усещане, че по този начин не се написа план за Конституция. Оценката, естествено, не е добра. Струва ми се, че в ГЕРБ подходиха л...
Но в следствие стана ясно за какво, съгласно него, това е по този начин. Бившият строителен министър даде за образец вложенията в Автомагистрала " Хемус " - по какъв начин се разпределят те и къде отиват?
По думите му междинната цена на километър у нас е 11 млн. 600 хиляди лева, която е доста по-висока от тази в Германия.
„ И тогава си задаваме въпроса „ Кои са икономическите субекти, които построяват автомагистралата “ и вторият въпрос: Как се трансформира собствеността във компаниите, които извършват главните строителни планове у нас “. Ако се огледа деликатно, ще забележим, че от ден на ден се усилва делът на офшорните компании. Тук имаме реквизиция на собствеността от хората с власт “, безапелационен беше той.
Срещал ли се е Кирил Добрев с?
 Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите на ГЕРБ за нова Конституция Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите на ГЕРБ за нова Конституция
Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите на ГЕРБ за конституционни промени. Това заяви на изключителна конференция Янаки Стоилов, представен...
Паскалев акцентира, че не знае за срещи сред Кирил Добрев от Българска социалистическа партия и депутата Делян Пеевски. Припомняме, че преди време самият - на тях били обсъждани миналите локални избори.
„ Вие знаете ли къде е Делян Пеевски? 3 месеца не сме чули гък от Движение за права и свободи с изключение на отбраната на студения запас на ТЕЦ-Варна. (…) Делян Пеевски няма да влезе в Българска социалистическа партия през КирилДобрев “, попита Паскалев.
По думите му поради управлението на партията, в което е и Паскалев, Българска социалистическа партия е била непоследователна в политиката си през последните 4 години.
" Партията организира два вота на съмнение към кабинета на тематика корупция. Сега площадите са цялостни заради повода, че народът разбра, че ръководството е корумпирано и ресурсът не се харчи в изгода за всички, и е основана олигархична конструкция, която облагодетелства, във щета на народа, избран кръг от хора ", изясни Паскалев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР