Предложението на Булгаргаз за поевтиняване на синьото гориво с около

...
Предложението на Булгаргаз за поевтиняване на синьото гориво с около
Коментари Харесай

КЕВР обсъжда за поевтиняване на природния газ с около 8% от май

Предложението на " Булгаргаз " за поевтиняване на синьото гориво с към 8 % от май ще бъде разисквано в Комисията за енергийно и водно контролиране.

 Изчисленията компанияат са направени преди към две седмици.

 От тогава цените на интернационалните тържища продължиха леко да се намаляват, което може да се отрази и на цените в България.

 По този мотив ръководителят на регулатора Иван Иванов уточни:

" Считам, че решенията, които КЕВР ще одобри, които са годишните решения, ще подхождат значително на нашите досегашни постоянно консервативни решения. Няма да допуснем внезапна смяна на цените както на електрическата енергия, по този начин и на топлинната сила. Що се касае до природния газ, чийто цени се дефинират ежемесечно, би трябвало българските жители да бъдат спокойни освен тъй като са обезпечени доставките до края  на 2023 година, само че и тъй като цените на природния газ не престават да понижават и това е наклонността най-малко в средносрочен проект ".

Окончателното си заявление за цените за идващия месец " Булгаргаз " ще внесе на 1 май, когато се чака и те да бъдат одобрени от Комисията за енергийно и водно контролиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР