Предложението е част от кампанията за дигитална солидарност и е

...
Предложението е част от кампанията за дигитална солидарност и е
Коментари Харесай

А1 дава двойно повече минути и МВ при презареждане на предплатена карта

Предложението е част от акцията за цифрова взаимност и е годно от 16 април до 31 май за всички клиенти на гласова предплатена услуга, които презаредят картата си с 10 лв. или повече.

А1 продължава да работи по нови способи да подкрепи своите клиенти в продължаващия интервал на обществена изолираност поради епидемията от COVID-19. Като част от акцията за цифрова взаимност А1 ще дава на своите клиенти на гласова предплатена услуга двойно повече минути и мегабайти за всяко презареждане на предплатена карта до края на месец май.

За да се възползват от предлагането, потребителите би трябвало да задействат оферта А1 с национални минути и МВ като изпратят безвъзмезден SMS с текст А1 на номер 789 и да презаредят картата си с най-малко 10 лв.. Например, в случай че заредят картата си с 10 лв., ще получат 400 национални минути и 4000 МВ интернет по отношение на нормалните 200 национални минути и 2000 МВ. Допълнителните минути и мегабайти са годни за 30 дни от датата на презареждане.

За да презаредят предплатена карта, клиентите би трябвало да изпратят безвъзмезден SMS на къс номер 1616. Той може да се изпрати единствено от номер с месечен абонаментен контракт към А1, а заредената сума ще се отрази в идната фактура на клиента. В текста на SMS-a наложително би трябвало да участва номерът на предплатената карта, последван от запетая и сумата, която клиентът желае да зареди. По този метод А1 дава опция на своите клиенти да презареждат също и предплатени карти на свои близки или родственици. Абонатите на контракт могат елементарно да презаредят предплатена карта и през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg.

А1 към този момент удължи периодите на оповестените през март начинания за цифрова взаимност. До края на изключителното състояние у нас – 13 май, клиентите на А1 Xplore TV и цифрова телевизия от А1 ще имат свободен достъп до 200+ ТВ канала. До 31 май А1 ще дава и еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост при платена сметка през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg. Клиентите могат да разчитат на А1 за обезпечаването на безвъзмезден трафик до платформата Уча.се до 30 април.

Тези начинания са част от акцията за цифровата взаимност на компанията, посредством която А1 освен оказва помощ на клиентите със своите цифрови технологии, само че и с директна финансова помощ за битката с COVID-19. A1 подари 220 000 лева на “Александровска” болница за закупуване на дихателни апарати. Чрез още две огромни дарителски акции А1 интензивно подкрепя и Министерството на здравеопазването. За всяко заплащане през Моят А1 компанията превежда по 1 лев на специфичната сметка на Министерство на здравеопазването.

А1 още веднъж приканва своите клиенти да употребяват по-безопасните и лесни за приложимост цифрови канали за самообслужване, с цел да понижат рисковете от заразяване. Въпреки това, по-голямата част от магазините на А1 не престават да работят при засилен надзор на спазването на защитни ограничения. През мобилното приложение Моят А1 клиентите могат да ръководят елементарно услугите си.

Клиентите, които имат потребност от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео позвъняване. От 9:00 до 20:00 часа през делничните дни и от 10:00 до 18:00 часа в почивните дни експерти на А1 са на линия, с цел да спомагат. При потребност от подпомагане с механически проблем, от А1 предлагат потреблението на онлайн услугата А1 Видео асистент.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР