Предложението да се отмени дерогацията в рамките на 7 дни

...
Предложението да се отмени дерогацията в рамките на 7 дни
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Дерогацията не може да се отмени до 7 дни, не е сигурно дали има неруски петрол за "Лукойл"

Предложението да се анулира дерогацията в границите на 7 дни е невероятно. Това съобщи в Благоевград министър председателят Николай Денков.
 
Реалистично и свястно е да се събират свръхпечалбите на " Лукойл " от разликата в цените на двата типа петрол, разяснява още Денков, сдлед като ГЕРБ и Движение за права и свободи обявиха, че ще изискат да бъде отнета дерогацията, в случай че не да бъдат платени 500 млн. лева налози.
 
В същото време синдикатите в рафинерията се събраха изключително, с цел да обсъдят дали и какви дейности да подхващат, ако дерогацията за съветския недопечен нефт бъде анулирана.
 
Според Денков има огромна разлика сред това рафинерията да може да работи с друг нефт и да го има другия нефт.
 
" Различният нефт се обезпечава с дълготрайни контракти, изискват се месеци на договаряния. Това беше главната причина дерогацията да се прави на стадии ", сподели още министър председателят.
 
" До края на годината би трябвало " Лукойл " да са внесли всички пари от налозите. За нас е значимо пари от " Лукойл " да влязат с бюджета по верния метод, от там има фонд, който споделя по какъв начин да бъдат употребявани тези средства. " - разяснява още Николай Денков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР