Предложение за прехвърляне на делата за развод и раздяла към

...
Предложение за прехвърляне на делата за развод и раздяла към
Коментари Харесай

Реформата на бракоразводните съдилища ще причини „огромна несправедливост“ за семействата, казват адвокати

Предложение за прекачване на делата за бракоразвод и разлъка към окръжните съдилища ще аргументи „ големи компликации и неправда “ за фамилиите, споделиха юристи.

Юридически експерти, които работят в региона на фамилното право, споделиха, че преместването на тези каузи от Окръжния съд към Окръжния съд рискува да сътвори струпване, което може да утежни нещата за двойките и децата.

Адвокат предложи министър на правораздаването Хелън Макенти би трябвало да отиде в съд по фамилно право в Дъблин, с цел да види какъв брой е претрупан към този момент.

„ Долфин Хаус, в този миг не е подобаващ за задачата “, сподели Сандра Макалиър, която е работила за 18 години в Окръжния фамилен съд в Дъблин в Dolphin House за 18 години.

 

„ Срещата с Хелън Макенти би трябвало да се организира в 10.30 сутринта всеки ден в Dolphin House и тя ще види с какво би трябвало да се оправяме постоянно “, добави тя по време на панелна полемика, извършена в сряда от адвокатската гилдия на Ирландия и Асоциацията на фамилните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР