Предложение за моралната награда за двамата мъже спасили давеща се

...
Предложение за моралната награда за двамата мъже спасили давеща се
Коментари Харесай

Двама доблестни мъже ще получат почетна значка на Община Бургас

Предложение за моралната премия за двамата мъже избавили давеща се жена, насочи общински консултант.
В докладна бележка, Георги Дракалиев упорства: " Съгласно Наредбата за символиката и оценките на Община Бургас, в сходни случаи заслужилите могат да бъдат удостоени с Почетна значка на Община Бургас. Действия като техните, би трябвало да служат за образец на всички, смятам, че е належащо да бъдат отличени от Общински съвет Бургас ".
Неприятната обстановка става на 2 март, наоколо до моста на Централния плаж в Бургас. Жената е решена да постави завършек на живота си и скача в ледените морски води. Тя не може да плува и скоро стартира да се дави и потъва.
28-годишната бургазлийка е имала психологично заболяване. За благополучие, реакцията на риболовците е мигновена. Техните съответни дейности избавят дамата, която е отведена за лекуване в бургаска болница в доста тежко положение. По-късно животът и е отвън заплаха, посредством грижите на лекарите.
Засега се знаят единствено буквите и семействата на доблестните мъже, които избавиха живота на дамата – те са М. Камбуров и П. Аргинян. Много скоро обаче се чака Бургаският общински съвет да одобри предлагането на Георги Дракалиев и те да получат званието Почетна значка на Община Бургас.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР