Предложение за брак като на кино се разигра в пловдивския

...
Предложение за брак като на кино се разигра в пловдивския
Коментари Харесай

Ето го Сашо, който накара цял блок да му помага, докато прави предложение на любимата

Предложение за брак като на кино се разигра в пловдивския квартал „ Тракия”. 26-годишният Александър Вангов активизира целия блок 52, с цел да попита обичаната си Екатерина Мурджева дали желае да стане негова брачна половинка. В мрака прозорците на блока почнали да светкат и изгасват, изписвайки първо сърце, а по-късно поредно писмен знак по писмен знак „ Омъжи се за мен”.

Най-любопитното е, че нетрадиционното предложение попада в реклама на електроразпределителното сдружение EVN. „ Исках да й предложа по по-специален метод. Докато търсих пръстен онлайн, попаднах на кастинг за статисти. Свързах се с компанията и от там ни харесаха за клипа”, описа пред Марица.бг влюбеният мъж. На Екатерина споделил единствено, че ще вземат участие в клип, без да издава детайлности.

Подготовката за фотосите траяли повече от два месеца. А организацията била безупречна. „ На всички съседи бяха раздадени радиостанции, както и таблици с номерата на ключовете във всеки апартамент. При команда включвахме и изключвахме светлините. Беше необикновено приключение”, спомня си Елка Димова от вход „ В”, чийто апартамент се пада тъкмо в средата на сърцето. Първоначално дамата не желала да взе участие, само че откакто схванала, че прозорците й са на стратегическо място и при отвод ще провали изненадата, се съгласила. „ Предната вечер направихме генерална подготовка, тъй че в нощта на предлагането всичко мина без проблеми”, регистрира дамата. Снимките траяли 20-ина минути, а в края всички излезли на терасите и почнали да ръкопляскат.

Екатерина пък толкоз се развълнувала, че даже не съумяла да отговори. „ Първоначално даже си намерения, че всичко е единствено сюжет за клипа”, смее се Александър. След като се поуспокоила и осъзнала, че предлагането е напълно същинско, споделила „ Да”.

„ Пожелавам им животът за тях да продължи в съгласие, доверие и любов”, споделя Елка Димова. Александър и Екатерина пък към този момент вършат проекти за сватбата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР