Предложение за 1 млн. евро е получил депутатът Георги Георгиев,

...
Предложение за 1 млн. евро е получил депутатът Георги Георгиев,
Коментари Харесай

Предлагали 1 млн. евро на депутата Георги Георгиев да разцепи ИТН

Предложение за 1 млн. евро е получил депутатът Георги Георгиев, който напуща Има Такъв Народ със спортния министър Радостин Василев, с цел да разцепи групата на партията в 45-ото Народно заседание. Това описа той пред публицисти.

Идеята е била той и напусналите да поддържат държавно управление. Предложението той е получил от негов прочут, който не бил в Народното събрание. За случката се схванало, когато бил подложен на полиграф от управлението на партията.

Първоначално всички имахме едни проби на таблет, които бяха непринудено. След това ни споделиха да минем полиграф. По време на детектора на лъжата, стана ясно, че ми бяха предлагани пари още в 45-ото Народно събрание, с цел да цепим групата на Има Такъв Народ в Народното събрание и се веселя, че и тогава стана ясно, че не съм ги взел тези пари. Сумата беше 1 млн. евро. Един мой прочут ми ги предложи. Той не е в Народното събрание, описа Георгиев. Той не е подавал сигнал в прокуратурата.

Поводът беше дали е допустимо депутати да напуснем парламентарната група, да сме повече от 10 и да създадем смяна в правилника по този начин, че да може да образуваме нова парламентарна група, която да взе участие в съставянето на държавното управление, изясни той. В момента правилника на Народното събрание не разрешава самостоятелни депутати, напуснали групата си, да образуват нова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР