Предложение, нежно и стилно като „Коприна“, разчувства публиката на Драматичен

...
Предложение, нежно и стилно като „Коприна“, разчувства публиката на Драматичен
Коментари Харесай

Предложение на сцената на Драматичен театър-Пловдив изненада публиката и един специален човек

Предложение, нежно и стилно като „ Коприна “, разчувства публиката на Драматичен театър-Пловдив. Това, което се случило на сцената, се усеща като освен това от персонално обръщение. То е и доказателство за това, че младите не са изгубили възприятието си за хармония и образование.

Без доста звук, клаксони и димки - абитуриентският „ В “ клас на пловдивско учебно заведение поканил класния си началник да ги придружи на бала.

„ Златният “ клас на СУ " Свети Патриарх Евтимий " посетил дружно с госпожа Катя Съчмалиева красивият театър „ Коприна “ по романа на Алесандро Барико и драматизация на Александър Секулов. В края на спектакъла обаче се случила изненада освен за учителя им, само че и за цялата аудитория.

Планът на учениците бил изкусен до последния подробност, а в него ангажирани били и самите артисти. При финала на представлението те се поклонили, само че вместо да изоставен сцената на фона на оглушителни овации – останали там.

Тогава артистът Симеон Алексиев оповестил, че в ръцете си държи едно прочувствено писъмце, което няма по какъв начин да не показа със феновете:

„ В залата има един доста специфичен за нас човек, един обичан преподавател. Искаме пред всички да заявим, че наличието му на бала на 24-ти май е наложително. Не се одобряват извинителни бележки от Джипи или брачен партньор! “, прочел той хумористичното обръщение на дванадесетокласниците от “Лиляната “.

На това забавно предложение пък класният им началник Съчмалиева дал отговор с „ ДА “ и благодарил за жеста без да крие изненадата в очите си. Учителката им получила и голям букет, специфичен документ и трогателно писмо.

„ Изненадата просълзи и учителката, и учениците, и публиката! Преживяването беше необикновено “, споделят присъстващи на представлението на Драматичен спектакъл.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР