Предложение на сенатската комисия в Тексас може да направи добива

...
Предложение на сенатската комисия в Тексас може да направи добива
Коментари Харесай

Тексас заплаши да “дръпне шалтера” на Биткойн миньорите

Предложение на сенатската комисия в Тексас може да направи добива на Биткойн в щата много по-малко прелъстителен.

На 4 април законодателите единомислещо утвърдиха законопроект 1751 на Сената.

Законопроектът, подсилен от републиканските сенатори Лоис Колхорст, Дона Кембъл и Робърт Никълс има за цел да отстрани данъчните облекчения и да задължи миньорите, употребяващи повече от 10 MW, да се записват като оператори на гъвкаво натоварване при ERCOT (оператора на мрежата на щата).

Благодарение на дерегулираната си мрежа, ниските цени на електрическата енергия и опциите за потребление на възобновими енергийни източници, Тексас понастоящем е главен център за рандеман на Биткойн . Съобщава се, че миньорите в цялата страна употребяват 75% повече сила, в сравнение с през предходната година.


 


Въпреки това, през последните години мрежата на щата претърпя съдбовни спирания по време на рискови метеорологични условия, заради което въпросът за непрекъснатите енергоснабдявания е противоречив.

Предложеният законопроект ще ограничи присъединяване на миньорите в стратегиите за угаждане на търсенето до 10% от общата стратегия. Сега законопроектът ще бъде гласуван в Сената на Тексас, след което ще бъде изместен в Камарата на представителите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР