Предлагат се два луксозни часовника от серията Xiaomi CIGA Design.

...
Предлагат се два луксозни часовника от серията Xiaomi CIGA Design.
Коментари Харесай

Два луксозни механични часовника на Xiaomi с приятно намаление на цената

Предлагат се два първокласни часовника от серията Xiaomi CIGA Design . Това са механични часовници с овална и изцяло кръгла форма, като вторият е създаден с присъединяване на Майкъл Янг, като отсам идва добавката MY във втория модел. Янг е дизайнер с великолепно европейско добро име и блестяща китайска кариера.



Корпусът на устройството е направено от неръждаемата стомана 316L, съдържаща молибден и която има по-високо резистентност от хромникеловата стомана. Корпусът на тези часовници не се окислява и не нервира кожата. Освен това този тип стомана е устойчива към въздействието на слънцето и морската вода, не потъмнява и не корозира.

Всеки подробност на новите часовници е деликатно премислен и направен, като по този метод се акцентира неповторимото възприятие за жанр на техният собственик.



Циферблатът на часовниците Xiaomi CIGA Design е затрупан със сапфирно стъкло с дебелина 1,3 мм с изключителна неотстъпчивост и издръжливост. Часовниците са предпазени от вода, само че не се предлага плуването с тях.
Мъжкият машинален часовник Xiaomi Mijia CIGA Design може да бъде закупен оттукПромоционална цена: 113,83 евро

Часовникът Xiaomi CIGA Design MY може да се купи оттукПромоционална цена: 127,49 евро

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР